За пръв път научаваме за тях от приказките, които са ни

...
За пръв път научаваме за тях от приказките, които са ни
Коментари Харесай

Като в приказките: 15-те най-удивителни замъци в Европа

За пръв път научаваме за тях от приказките, които са ни чели, когато сме били дребни. Те са домовете на богати крале и властни кралици, на красиви принцеси и смели принцове.  За разлика от приказните герои от детските ни мемоари обаче, замъците са напълно действителни и не престават да бъдат притегателна мощ за хората стотици години след построяването им.

Стане ли дума за замъци, Европа несъмнено има с какво да се похвали. Документалната поредица  " Замъци: секрети, загадки и митове " , която можете да откриете в   с български дублаж, ще ви показа някои от най-интересните и красиви крепости на Стария континент.

Посещението на тези крепости, с изключение на атракция и наслада за очите , е също културно обогатяване и гмуркане в историята на Европа . Ще научите за животите на кралете, за съюзите и вендетите и за безмилостното завладяване на територии, което е направило континента това, което е през днешния ден. 

Кой знае - специфичната видеотека на EON може да ви въодушеви за идващото ви пътешестване. 

Вижте в галерията ни 15-те най-удивителни крепости в Европа, които сигурно си заслужава да посетите. Един от тях даже се намира в България! 
 15-те най-удивителни крепости в Европа (един от тях е в България)  15-те най-удивителни крепости в Европа (един от тях е в България)  15-те най-удивителни крепости в Европа (един от тях е в България)  15-те най-удивителни крепости в Европа (един от тях е в България)
Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР